Elina’s favorites; diepvriespizza

 

Ja ik hoor jullie hersenen kraken, wat heeft diepvriespizza nou met koken te maken? Nou bijvoorbeeld het feit dat ik ook echt niet elke dag uitgebreid kook maar ook wel eens een lekkere kant-en-klaar pizza de oven in schuif. Hmm!

Met de rubriek ‘Elina’s favorites’ laat ik graag zien wat mijn favoriete producten zijn. Dit kunnen de nieuwste snoepjes zijn, tot lekkere wijn of het nieuwste soort exotisch fruit. Zeker het proberen waard!

Diepvriespizza’s, je hebt ze in alle vormen en maten, dik, dun, groot, klein, knapperig of fluffy; voor ieder wat wils.

Ik ga jullie vandaag lekker maken met de Excellent pizza’s van de Albert Heijn. Deze pizza’s zijn te koop bij de AH en kostten €2,99 per stuk. Zeker niet goedkoop voor diepvriespizza’s, maar écht de moeite waard. Dus ben ik na werk om gefietst om lekker te kunnen genieten van deze pizza.

klok Bereidingstijd: 11 tot 13 minuten, 200  ºC
pers Aantal personen: 1

IMG_9693

Mag ik u voorstellen; de excellent pizza ‘Verdura’. Ja er zit écht zoveel groente op als op de foto. Ik heb er alleen een heel klein beetje extra kaas erop gedaan.

verdura

De ingrediënten: courgette, aubergine, paprika, tomaat, asperges, knoflook, kaas, gorgonzola en tomatensaus. Niet afschrikken van de gorgonzola, die proef je niet zoals je normaal gewend bent van blauwadderkaas.

Ik kom er nu wel achter dat het lastig te omschrijven is hoe de pizza smaakt. De groentes zijn volgens mij heerlijk ingelegd met veel knoflook en zijn lekker sappig. De bodem is perfect, de groentes smaken precies zoals ze horen en je kunt elke groente herkennen in elke hap.

De pizza moet 11 tot 13 minuten in de voorverwarmde oven op 200  ºc. Ik controleer altijd even zodra de tijd om is of de pizza wel degelijk warm is in het midden van de oven, gewoon even je vinger erin steken, als de pizza warm genoeg is zul je hem snel genoeg weer uit de pizza halen.

Naast deze smaak zijn er nog 4 andere smaken:

pizzas

 1. AH Excellent Due prosciutti
  – Met gerookte ham, gekookte ham en mozzarella.
 2. AH Excellent Steenoven Portofino spinazie
  – Met spinazie, mozzarella, crescenzakaas en pijnboompitten.
 3. AH Excellent Steenoven pizza Frutti di mare
  – Pizza met mozzarella, inktvisringen, garnalen, gerookte zalm, clams, mosselen en olijven.
 4. AH Excellent Steenoven pizza Pomodorini e mozzarella
  – Met buffel-mozzarella en tomaatjes.

Van alle varianten die er zijn vind ik de Verdura echt het lekkerst. Maar als je van vis/zeevruchten houdt dan kan ik de Frutti di mare ook aanraden (mijn moeder zweert erbij!). De pizza met buffel-mozzarella en tomaatjes maakt mij ook erg gelukkig, er zit namelijk een enorme berg kaas op.

Nu is mijn vraag aan jullie, welke diepvriespizza’s vinden jullie lekker en gebruiken jullie nog ingrediënten om de pizza’s extra lekker te maken? 

About The Author

Elina * Enschede * 31 jaar * Foodblogger * Werkt bij LumenXL * Owner & Founder FLF * Kookgek * Eetgek * Gek op koopjes & aanbiedingen * Sushi verslaafd *

1 Comment

Leave A Reply


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.