Welkom!

 

Ik wil iedereen bij deze van harte welkom heten op mijn overheerlijke foodblog! Vanaf nu ga ik jullie op de hoogte houden van alles wat ik mee maak op het gebied van eten.

Dit kunnen de nieuwste recepten zijn die ik heb ontdekt, maar dit kunnen ook de leukste koopjes en aanbiedingen op voedselgebied zijn.

Deze blog is voor iedereen bedoeld. Voor mensen die graag lang in de keuken staan of juist niet. Met veel ervaring of weinig. Het maakt niks uit. Alle recepten zullen simpel en eenvoudig worden uitgelegd door middel van duidelijke stappen met begeleidende foto’s. Koken is namelijk zo makkelijk als je het zelf maakt.

Ik zie jullie denken; hé Rudolph van Veen! Dit klopt wij (mijn moeder, mijn zus en ik) hebben ooit meegedaan met een Miele Experience, dit was erg leuk. Rudolph is ook nog eens een tijdje mijn collega geweest bij Life 4 You, helaas werkt hij er nu niet meer.

Ik zou zeggen; leun achterover en geniet!

xoxo Elina

About The Author

Elina * Enschede * 31 jaar * Foodblogger * Werkt bij LumenXL * Owner & Founder FLF * Kookgek * Eetgek * Gek op koopjes & aanbiedingen * Sushi verslaafd *

No Comments

Leave A Reply


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.