Lodge Logic koekenpan review + WIN!

 

Pannen, je hebt ze in alle soorten en maten! Via Kookpunt kreeg ik de kans om de Lodge Logic koekenpan uit te testen, lees snel verder wat mijn bevindingen zijn + WINACTIE!.

De Lodge Logic koekenpan is een pan uit één stuk ongeëmailleerd gietijzer, die geschikt is voor iedere warmtebron, dus óók voor de barbecue en voor de oven! Ik kreeg deze pan van Kookpunt om te testen, en wat het allerleukste is; ik mag er ook één weggeven!! Lees dus snel verder..

lodge logic winactie win

lodge logic winactie win

De pan kreeg ik netjes geleverd via de post. De pan is zwaarder dan verwacht, maar door de grootte (23 cm doorsnede) toch erg handzaam en makkelijk in gebruik. Helaas heb ik de pan niet kunnen testen op de barbecue, de barbecue is namelijk alweer opgeborgen in de schuur. Wel heb ik de pan gebruikt op het fornuis en in de oven. Ik heb heerlijke garnalen gemaakt met knoflook en peterselie. De pan wordt snel warm. Wel goed oppassen met het handvat, deze wordt natuurlijk ook warm doordat de pan uit één stuk bestaat.

Het recept voor de garnalen uit de Lodge Logic koekenpan wil ik natuurlijk met jullie delen!

Ingrediënten:

 • 250 gram garnalen
 • 2 teentjes knoflook
 • 1 theelepel gehakte peterselie
 • 50 ml witte wijn

Bereidingswijze:

Verwarm de olie in de pan, bak kort de knoflook en doe de garnalen in de pan. Zorg ervoor dat de garnalen lichtroze kleuren. Voeg de peterselie toe en een scheut witte wijn. Serveer met een stokbroodje.

lodge logic winactie win

Over het algemeen ben ik erg tevreden over de Lodge Logic pan. De pan wordt goed warm en de producten bakken zeer goed aan. Helemaal super is dat je de pan in de oven kan gebruiken. Wil je nog even je varkenshaasje gratineren? Zet ‘m gewoon even onder de grill! Ik ben vooral erg benieuwd naar het gebruikt op de BBQ en dat ga ik in de lente als eerste testen. Wel bakken de producten licht aan, maar misschien komt dit omdat ik de pan nog niet zo vaak heb gebruikt.

Het enige nadeel is toch dat deze pan niet in de vaatwasser kan. Ik ben echt een luilak wat betreft de vaat, en ik doe het liefst álles in de vaatwasser.

lodge logic winactie win

Winactie!

** Deze actie is afgelopen, het is niet meer mogelijk om mee te doen. Simone, van harte gefeliciteerd, jij bent de winnaar geworden van deze koekenpan! Kijk snel in je inbox want je hebt bericht. **

Denk je na deze review, goh wat handig zeg zo’n veelzijdige pan!! Dat komt mooi uit, want ik mag één pan weggeven aan een kookgek! Doe mee en maak kans op een Lodge Logic koekenpan van 23 centimeter doorsnede.

Hoe maak je precies kans?

1. Like FingerLickingFood op Facebook.
2. Laat hieronder een berichtje achter dat je meedoet!

Hoe maak je extra kans?

1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief (+1 extra kans).
2. Deel deze actie op Facebook (+1 extra kans).

Ik wens iedereen alvast heel erg veel succes!

Deze winactie loopt t/m 16 november 2014. Over deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar zal z.s.m. na de einddatum bekend worden gemaakt en zal per e-mail op de hoogte worden gesteld.

About The Author

Elina * Enschede * 26 jaar * Foodblogger * Hoofdredactrice * Owner & Founder FLF * Kookgek * Eetgek * Gek op koopjes & aanbiedingen * Sushi verslaafd *

47 Comments

 1. Laura K. says:

  Dat lijkt me wel wat, ik doe graag mee :)!

 2. Wat een mooie actie,Ik doe mee en heb de extra’s gedaan voor extra kansen 😀

 3. eline Kreuse says:

  leuke actie ik waag een kansje om te winnen

 4. Antoinette says:

  Wat een prachtige pan. En hij kan ook in de oven. SUPER.
  Ik wil hem erg graag winnen

 5. sandra vonk says:

  Ow ik doe graag mee. Vooral het feit dat ie in de oven kan is voor mij een pre

 6. Liesbeth says:

  Leuk, lijkt me wel wat zo’n pan die je in de oven kunt gebruiken. Het probleem van het afwassen heb ik niet want ik heb geen vaatwasser 😉

 7. Kijk, dat komt goed uit. Heb GEEN afwasmachine, maar WEL behoefte aan een bakpan die in de oven kan. Ik doe mee.
  (Ook gedeeld op mijn FB page ‘Geur van Maillard)

 8. Jayla Veldt says:

  Wauw, wat een super actie! Ik doe heel graag mee. Heb hem overigens ook gedeeld op facebook 😀

 9. Janny says:

  Dat lijkt me een fijne pan, ik doe graag mee met deze actie.

 10. nou daar zou ik wel in willen koken!

 11. Leuke actie. Ik volg en like FingerLickingFood op Facebook en heb de actie ook gedeeld.
  En ingeschreven op de nieuwsbrief.

 12. egni says:

  Met deze geweldige pan het fornuis
  Maak ik de lekkerste gerechten thuis.
  Dan weet ik zeker dat ik de heerlijkste maaltijden op tafel zet
  en beleven mijn gasten veel eetpret!

 13. Carla Kok says:

  Wat een geweldige pan. Althans dat denk ik. Als ik je gerechten bekijk dan krijg ik gelijk zin om te koken. Normaal bak ik zulke gerechten in een wok maar deze pan lijkt mij er veel geschikter voor. Leuke blog. Leest heel makkelijk en plezierig weg. Veel succes nog.

 14. Wat een superpan!
  Ik doe graag mee

 15. Dorien says:

  Ik doe graag mee :-)!

 16. petra says:

  ik waag ook een kans.

 17. MMmmm..heerlijk zo’n pan, die alles kan! 😉
  Ik doe graag mee met deze smakelijke actie!

 18. Chantal says:

  Ik doe mee! heb alles gedaan incl de extra kansen 🙂 Nu maar hopen dat ik win want ik heb helemaal geen pannen ookal woon ik op mezelf, ik gebruik de gedeelde, maar daar is bijna niet aan te beginnen.

 19. Alles blijft in onze koekenpan aan de bodem plakken,
  Dus tijd op dit probleem aan te pakken.
  In deze mooie pan kan ik braden en bakken.
  Maar een koekenpan is genoemd naar het koeken bakken .
  De pan is gemaakt is voorzien van een anti-aanbaklaag,
  En hoop zo dat ik dan af ben van het geklaag.
  Voorzien van een trendy en aparte greep
  Eindelijk zet ik dan onder mijn pan een dikke vette streep.
  Gewoon een topproduct,
  Prachtig toch om hierin te mogen braden, een succes product!!!

 20. Zo’n mooie pan wil ik graag winnen,mee gdaan met de extra kansen en nu duimen

 21. stina says:

  lijkt me super. Je ziet ze wel eens koken op tv en dan stoppen ze de koekepan zo in de oven nadat ze het eerst hebben aangebraden. Nu zou ik dat ook kunnen doen mocht ik winnen

 22. simone says:

  Dat is een sieraad voorin de keuken, de keuken van mijn dochter die ik blij wil maken met zo een mooie pan

 23. Name* says:

  !at een toppan! Hiermee maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten!

 24. Fleur Grob says:

  Wat lijkt me dit een super handige pan, een pan die van “alle markten” thuis is, daar zou ik graag de lekkerste gerechten in maken!

 25. Emma says:

  Ik doe zeker mee, geweldige actie! Ben ook meteen lid geworden van de nieuwsbrief 🙂

 26. Henriette says:

  Ik doe graag mee voor deze prachtige pan 🙂

 27. leuke en lekkere actie! ik wil wel zo’n pan.

 28. R. Akrouh says:

  Mooie pan! Doe graag mee!

 29. Marianne says:

  Ik wordt altijd Marianneke-Koekenpanneke genoemd. En gelukkig ben ik dol op koeken. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe de pan op de BBQ werkt. En zou het graag al voor de lente uit willen testen. We maken regelmatig pizza’s op ons pizza-oventje buiten. Dit zal ook in de herfst gebeuren. Een koekenpan zou dan ook goed van pas komen. Erg makkelijk om de champignons uit te bakken of een roerbakgerechtje erbij te maken.

 30. lynn says:

  Ik doe ook graag mee !

 31. m rijvers says:

  ik doe ook mee, ik wil die prachtige pan graag winnen

 32. Joan says:

  Ik ga samenwonen met mijn vriend en hij is helemaal gek van koken. Om hem met deze pan te verassen zou geweldig zijn.

 33. cilia says:

  Ik zou dolblij zijn met ‘n pan die ook in de oven kan. Dat hij niet in de vaatwasser kan, is geen enkel problem omdat ik die toch niet heb. Ik heb de facebookpagina geliked, gedeeld en ingeschreven voor de nieuwsbrief.

 34. Sanne says:

  Vroeger hadden we thuis ook zo’n gietijzeren pan en als kind had ik er een enorme hekel aan. Hij was zo zwaar met het afdrogen. Nu zou ik hem maar dolgraag willen hebben. Dat ie in de oven kan is echt super!

 35. Mirne says:

  Heel erg tof, ik doe graag mee! Ik volg de nieuwsbrief nu ook.

 36. Wowie … dat is de ideale koekenpan 🙂 … en die mag zeker niet in mijn keuken ontbreken!

 37. Machteld says:

  Eindelijk een koekenpan die van het vuur zo de oven in kan. Ideaal!

 38. Francis Blom says:

  Wat een onwijs gave pan! En leuk verhaal. Ik zou hem ook echt dolgraag willen hebben. Ziet er heerlijk uit. Volgende maand krijgen wij onze nieuwe keuken. Heb er nu al zin in om erin aan de slag te gaan. Maak graag een foto van mijn eerste creatie 😀 Alles gedaan voor een extra kans. Wil hem echt héééél erg graag 🙂

 39. Jorine says:

  gaaf zeg…ik doe heel graag mee

 40. Wat een pracht van een koekenpan,
  Eentje waar ik heerlijk in bakken kan.
  Lekker braden en bakken,
  Oh FingerLickingFood eentje waar niet alles in blijft vastplakken.
  Met deze pan zou ik als keukenprinses dolgelukkig mee zijn,
  En… met deze koekenpan ben ik geen chagrijn.

 41. Tamara says:

  Superleuke actie weer! En dat de pan niet in de vaatwasser kan, is geen probleem. Die hebben we namelijk niet 🙂

 42. Nadia A. says:

  Lekker ouderwetse gietijzer pan!

 43. wat een toffe actie enne dat met de hand wassen geen probleem -) ik heb nog nooit anders gedaan … geweldig zo een pan die op het fornuis EN in de oven kan

 44. Dora says:

  Ik wilde net een nieuwe pan halen omdat de mijne mee genomen is,grrrrrrrrrrrr

 45. Inge says:

  Met deze geweldige pan op het fornuis
  maak ik de lekkerste gerechten thuis.
  Dan weet ik zeker dat ik de heerlijkste maaltijden op tafel zet
  en beleven mijn gasten veel eetpret!

 46. Bets says:

  Super fijn en handig zo pan die je op verschillende manieren kan gebruiken. Doe graag mee om kans te maken.

Leave A Reply


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.